Fotos

Edu Polo, Albert Llimós, Jordi Guardiola, Juli Cuenca i Lluís Flaquer. A Kazan (Rússia) Dos etapes de La Graderia retransmissions

4 responses to “Fotos

 1. i la foto del juli en tanga??????? estem con nens esperant la joguina de reis!!!!

 2. supongo que os llego la postal de navidad

 3. Demà serà un gran dia, el dia de la “REMONTADA” i per això envio aquest missatge, un missatge que va dirigit a la gent que s’encarrega de la retransmissió del partit del Barça, del nostre Barça! Sense anar molt lluny, el dissabte passat vaig tancat la ràdio, perquè ja no podiem “aguantar” més. Resulta que els comentaristas que acompanyen al “Flaqui” en la retransmissió del partit hi ha un “de parla castellà” i un altre de “parla català” (amant d’Etoo) que es dediquen a perjudicar la persona de dos jugadors del Barça: Ibra i Henry. Encara no he vist mai que una ràdio madrilenya critiqui als seus jugadors, quan aquests (ineptos) no tenen el dia. Al contrari, aquesta gent “que mira pel retrovisor” són especialistes en tapar els draps bruts de casa, en canvi la nostra ràdio tendeix a seguir al peu de la lletra la “carrera de periodisme”: “imparcialitat”.
  Si no t’agrada un jugador del Barça (Ibra o Henry), no teniu cap dret a desanimar o de llençar pel terra l’admiració de molts seguidors d’aquest dos jugadors i de tot l’equip. El que ha sigut jugador o ha practicat algun esport professionalment, sap entendre perquè passen aquestes coses que fan que un jugador tingui una “empanada mental” i que això perjudiqui a la seva tècnic, perque això són aquest dos jugadors: “TECNICS” cosa que vosaltres que us passeu moltes hores davant d’un teclat transmitint la “notícia” no enteneu en absolut “de què va això”.
  I després, si-us-plau, demà, jugui qui jugui, ho faci be o no, SI-US-PLAU, fiqueu-vos un tapó a la boca i “aguantaros” una mica de criticar ALS NOSTRES JUGADORS, que siguin bons o no, SON ELS NOSTRES JUGADORS.
  Tornarè a sintonitzar TV3 i escoltarè el partit per Ona FM, però si escolto alguna frase mal dita en contra dels nostres jugadors, dedicarè molt del meu temps de la meva vida a despretigiar-vos, tornarè a tancar la ràdio i sintonitzarè “Punto pelota” que seran més aceptables que vosaltres.
  “Recordeu el meu nom PEDRO TORRES” (“Recuerda mi nombre PEDRO TORRES”) i del a meva premsa digital.
  Salutacions,
  Pedro Torres
  Director “El Periodismo.Es”

 4. On és la imatge de l’Antonio Romero despullat???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s